Goor – Afbouwbranche-veteraan Frits van Dijk is een nieuw bedrijf gestart  vanaf de Nieuwenkampsmaten 6 -13 in Goor. Het opgerichte bedrijf, genaamd Elite Tools, richt zich op de handel in gespecialiseerde afbouwproducten in Nederland.

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de afbouwbranche wil Frits van Dijk zijn vakkennis en kunde inzetten om de beste producten en oplossingen in de handen te krijgen van alle afbouwprofessionals. De naam Elite Tools is dan ook een directe afleiding van deze ambitie.


Verschil van inzicht
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving heeft Van Dijk besloten zijn belang in Fontes Klarenbeek te verkopen door een onoverbrugbaar verschil van inzicht over de te voeren koers van het bedrijf. Met de oprichting van Elite Tools verwacht Van Dijk de markt veel beter te kunnen bedienen.


Zomerperiode
Terwijl de meeste afbouwprofessionals genieten van hun welverdiende vakantie zal Elite Tools verder vorm krijgen tijdens de zomerperiode. Na de zomer zullen Frits van Dijk en Elite Tools helemaal klaar zijn om afbouwend Nederland te voorzien van de beste producten, oplossingen en vakkennis.


Website
De website van Elite Tools B.V. staat nog in de steigers, maar deze zal zeer binnenkort online worden gezet op: www.elitetools.nl.

 

———————————————————————————————————————

Noot voor de redactie: voor meer informatie over Elite Tools B.V. kunt u contact opnemen met Frits van Dijk via telefoonnummer: +31(0)6 2004 9445