Elite tools: 

Alleen Topmerken

Makkelijker en sneller werken met het afbouwgereedschap van Elite Tools

Eenvoudiger werken, minder intensief én kwaliteit leveren. Dat wil je als vakman in de afbouwbranche. Daar gaan wij jou bij helpen door het beste gereedschap te leveren dat er is, de echte Elite producten. Wij zoeken wereldwijd naar de meest kwalitatieve gereedschappen voor de vakman. Spackmessen die het werk van een stukadoor eenvoudiger maken. Handgereedschappen die niet na twee keer gebruiken kapot gaan. En handige tools voor tegelzetters en schilders die ervoor zorgen dat je geen tijd meer verspeelt.

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de Nederlandse afbouwbranche is Elite Tools al jaren dé partner voor afbouwend Nederland. We zijn niet alleen de leverancier van kwalitatief hoogwaardige afbouw-gereedschappen. We geven ook graag onze kennis en ervaring door. Daarnaast blijven we continu ons assortiment vernieuwen met innovatieve, handige tools die jouw werk makkelijker én beter maken.

Productpakketten op maat gemaakt voor iedere klus


Om het jou nog makkelijker te maken hebben wij productpakketten samengesteld. Ready-to-use pakketten met slim afgestemd gereedschap om één bepaalde klus uit te voeren: bijvoorbeeld een schilderspakket. Of een stukadoorspakket. Deze op maat gemaakte pakketten van Elite Tools zijn met zorg en veel gebruikerservaring samengesteld. Jij hoeft niet meer na te denken over wat er nodig is voor een klus. Scheelt weer kostbare tijd! Zit jouw ideale pakket er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan er direct mee aan de slag.

Heb jij ook een Elite waardig merk of product? Of ben je gemotiveerd om het nieuwste Elite Tools verkooppunt te worden? Neem contact met ons op.